La Maquinista

Idag har jag och Elin varit på shoppingrunda hela dagen på köpcentrum La Maquinista. Vi åkte dit för att shoppa loss på Forever 21 där de har sin enda butik i Barcelona. Dessvärre har den tydligen stängt igen men det finns gott om andra bra affärer där ändå, alla stora kedjor som finns inne i stan, Berscka, Zara, Pimkie, Shana, Blanco, H&M, Bodyshop, Sephora, Rituals, Bodyshop mm. Ja, vi var nog i nästan alla butiker och tog en kaffe på Starbucks.

elin

La Maquinista är en utomhusgalleria och de var riktigt skönt att ta en latte i solen idag! Man kan ta sig dit enkelt med Metro L1 till Torras i Bages och följa skyltningen.

maquinista

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>