Katt och hund

Från och med ikväll kommer vi vara hundvakter åt hunden Frida i tre veckor. Tidigare idag hade jag en katt på besök. Den var inte så sugen på att vara med på bild dock.

1Tog nyss en promenad till mataffären och blev påmind om att vi bor i förorten. Affären har siestastängt 2-5. Tog strandpromenaden hem och fick syn på den här skylten. Min Katalanska är inte jättebra men jag förstår det som att man inte får cykla i mer än 10 km/h och att det blir riktigt dyrt om man inte har hunden kopplad. Inga problem dock, aldrig i livet att jag släpper någon annans hund lös.

3

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>