Karnevaldags!

Hkg4656443

Nu är det äntligen dags för karnevalvecka igen. Fram med kostymer och glatt humör! Karnevaler äger rum både i Barcelona och Sitges.

Klockan 20:00 på söndag den 15:e startar den största paraden i Sitges och det händer mycket annat också som kan vara kul att ta del av. Många barer och klubbar kör karnevaltema om du själv vill klä ut dig och festa loss.

Programmet för Sitges hittar du här: www.visitsitges.com

Sitges tar du dig lätt till med tåg från Passeig de Gracia, Estacio França eller Sants Estacio mot Vilanova eller Sant Vicenc de Calders och tar c:a 50 minuter. Du kan köpa biljett i en automat, där kan du välja Sitges som station.

Vad som händer i Barcelona kan du läsa mer om här: www.culturapopular.bcn.cat

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>