Julias första steg

Igår hände det plötsligt. Julia tog sina första, stapplande steg, 11 månader och en vecka gammal. Det var när Christian var med henne och jag var på övervåningen. Så typiskt så mycket som jag är med henne, men glad för Christians skull att han fick uppleva det. Men jag fick se det själv strax efter. Började såklart att gråta, så mycket hormoner nu. Man blir så otroligt stolt, det blir så stort för en. Det kommer nog ta ett litet tag till innan hon springer runt, känns som att hon fortfarande inte riktigt fattar att hon kan själv. Idag har jag dock barnsäkrat en del, plockat bort olämpliga föremål från de nedersta hyllorna. Hon är duktig på att öppna skåp nu och har börjat försöka klättra upp på saker.

Hon är så otroligt stark. Annat är det med hennes mamma. Jag testade en maskin på ett utegym vi passerade idag och jag tror knappt att jag kommer kunna röra mig imorgon, så otränad är jag. Känns rejält redan.

08Idag har det varit söndagsångestfritt hemma. Christian kommer vara hemma nu vilket kommer bli otroligt skönt. Det här året har varit  rätt intensivt för oss båda på olika sätt. Ska bli skönt med lite avlastning och att få kvalitetstid som familj, det är något vi båda längtat väldigt mycket efter. När vi väl haft tid ihop har vi båda varit så extremt trötta och mest behövt vara var för sig för att hinna ladda om och orka med vardagen.

14915081_10154511590455853_435994258_n

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>