Julia 1 år!

Nu är det ett år sen jag klämde ut vår dotter! Tänk vad fort tiden gått! Samtidigt som jag knappt kan minnas hur livet var innan. Ett år har gått men jag känner mig minst fem år äldre på både gott och ont. Det är rätt nyttigt och en stor omställning att inte sätta sig själv först i alla lägen. Att tvinga sig själv till rutiner. Att gilla läget och gå upp och fixa frukost till en annan liten människa fastän man gärna legat kvar ett tag till och man är jättehungrig själv. Det är bara att gilla läget och det är så värt det! Det finns inget som gör mig så lycklig som att se vår dotter glad!

Igår tog hon sig upp på soffbordet och jag känner att jag tappat kontrollen över barnsäkrandet av hemmet. Ska man plocka bort alla möbler eller? Det gäller att vara med hela tiden, det räcker att vara ouppmärksam några sekunder så kan det hända nåt. Man måste verkligen tänka sig för var man lägger vad och vad som kan vara farligt och inte. Det enda man kan vara säker på är att precis allt kommer utforskas.

4

Idag gick jag in i gravidvecka 26. Jag startade dagen med att åka till vårdcentralen för graviddiabetesprov. Man dricker en fruktansvärt äcklig sockerlösning på fastande mage och en timme senare tas blodprov. Man ska inte dricka något på ett halvt dygn innan tydligen men det struntade jag i, jag måste dricka vatten om jag är törstig och jag är törstig mest hela tiden. Gillar man RedBull och sån skit hade man nog tyckt det var gott, det smakade ungefär så men jag hade god lust att spy. Det har varit sämsta vädret sedan vi flyttade hit idag och jag tog faktiskt fram en vinterjacka som skydd mot hällregnet.

Under kvällen har jag känt av rejäl foglossning. Jag hoppas verkligen det är tillfälligt och att det inte kommer bli värre. Det funkar inte att behöva sätta sig ner om man ska klä på sig för att man inte kan stå på ett ben. Det kommer inte jag palla med. Minns att det var såhär sist när det var som värst i slutet av graviditeten men nu är jag bara i vecka 26. Annars mår jag ganska bra, lite halsbränna då och då men det kan jag leva med.

I övrigt är det dan före dan idag. Före vadå undrar ni säkert. Det får ni se snart. Vi firade Julias födelsedag hemma hos hennes farfar i Sverige så idag har vi inte gjort något speciellt förutom att vi sjöng för henne i morse. Hon undrade nog vad vi höll på med.

09

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>