Julen är på G!

Jul

Nu har juldekorationerna tänds på gator och torg i vår vackra stad! Julen går även i år i färgskalan neonrosa till limegrönt. Isbanan på Plaza Catalunya öppnar på lördag och nästa helg drar julmarknaderna igång!

Om du vill marknadsföra ditt företag eller vill att vi skriver om något du har på gång inför julen, eller om något helt annat som du vill uppmärksamma, kontakta oss! Skriv till oss till info@barcelonaforum.se så hittar vi lösningen tillsammans.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>