Je suis Paris

Paris. Ja vad säger man. Det är fruktansvärt. Låg vaken halva natten och kollade nyhetssändningarna. Knappt man vågade kolla uppdateringarna i morse.

Idag är även en perfekt dag för mig att få utlopp för min sarkasm. En dag för alla bittra människor att ha en anledning att spy sin galla i sociala medier och att glänsa med sin högstadiefranska. Jag vet inte vad som är mest skrämmande egentligen. Själva massakern och dåden i sig eller att så många väljer att dra alla muslimer över en kam. Idioter argumenterar mot idioter. Idag väljer jag att iaktta och hålla käften. Idag skiner solen, det är 20 grader varmt och inget kan ta det ifrån mig. Varför gå runt och vara rädd och varför vara så naiv att tro att man kan stoppa självmordsbombare med gränskontroller eller någonting annat som t.ex. burkaförbud. Bisarrt.

“Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead”. Citat Oscar Wilde. Här är jag vid hans grav på Pere Lachaise i Paris en kall februaridag.

01

02

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>