Invingning av Diferent och present

Igår var vi på invigningen av Diferent i Casteldefels. Det bjöds på drinkar och supergoda tapas som jag verkligen kan rekommendera. Diferent ligger på Passeig Maritim, 168. Kanske den bästa jordgubbsmohito jag druckit då de använder riktiga jordgubbar istället för någon blaskig drinkmix.1

 

Häromdagen svämmade internet över av bilder på folks strumpor. Jag låg i lä där när jag insåg att jag bara äger enfärgade svarta strumpor. Strumpor är bara ett nödvändigt ont i väntan på sommaren. Idag blev det morgonkaffe i vår första inflyttningspresent, i solen, i flipflop. Klockrent!

1

Efter det smarriga skagenmackor a la Christian.

2

Vanligt förekommande är numera att jag myser runt i min mysdress och säger ” jag går ut och fixar lite i rabatterna”. Vuxenpoäng. Börjar bli lite rädd för mig själv nästan.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>