Imorgon lördag: Brännboll på playan!

1

Imorgon lördag den 28:e mars är alla som är sugna på att spela brännboll välkomna. Vi träffas kl: 15:00 vid Platja de Castelldefels och håller till på stranden i närheten av restaurang Fosburys och den cirkelformade statyn.

Det ska bli strålande sol så ta med glatt humör, alla du känner och någon drickbar spelproviant efter eget önskemål. Ju fler som dyker upp desto roligare!

Tåg till Platja de Castelldefels går en gång i halvtimmen. Observera att stationen innan heter Castelldefels men att du alltså ska till stationen efter. Det är inte gångavstånd mellan stationerna. Du kan åka på en vanlig metrobiljett.

Tåget går mot Vilanova la Gertru och det är det du ska kolla efter på stationen. Morgondagens avgångar från Barcelona enligt Renfes hemsida:

Estacio Franca (Barceloneta): 13:30, 14:00, 14:30. Sträckan tar 40 minuter alltså är 14-tåget att rekommendera.

Passeig de Gracia: 13:38, 14:08, 14:38. Sträckan tar 32 min, lagom att åka 14:08.

Sants Estacio: 13:45, 14:15. Sträckan tar 25 minuter, lagom att åka 14:15.

När du kommer fram till Platja de casteldefels går du c:a 100 meter rakt ner till stranden. Välkommen!

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>