IKEA

IKEA

Saknar du en del av Sverige? Ta bussen till IKEA och känn dig som hemma för en stund. I Barcelona finns två IKEA att välja på. Båda har restaurang så du kan äta köttbullar med lingonsylt eller något annat som för tankarna till vårt avlånga land.

IKEA grundades av Ingvar Kamprad 1943 i Småland. Namnet står för Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Elmtaryd är gården han växte upp på och Agunnaryd orten. Om du kollar priser på nätet kan det vara bra att tänka på att vissa produkter kan skilja en hel del i pris mellan olika länder (bortsett från valutakonverteringen).

 

IKEA Badalona ligger i anslutning till Centre Comercial Montigala, ett stort shoppingcenter.

Adress: Carrer de Luxenburg

Metro: L1 (röda linjen) station Fondo.

Buss: Linje B15, B19, B23, B29, B80. Karta hittar du här: www.ikeainfo.com

Öppettider: Månd-lörd 10-22. Öppettider för specifika dagar finns här: www.ikeainfo.com

 

IKEA Gran Via är smidigast att ta sig till med buss.

Adress: Avinguida de la Gran via 115-134

Buss: Linje L94, L95, starthållplats på Ronda de la Universitat nära Plaza Catalunya mitt emot KFC. Övriga busslinjer: 65, 79, 105, L70, L80, L81, L86, L87. Info om busslinjer hittar du här: www.tmb.cat

Öppettider: Månd-lörd 10-22. Kalender finns här: www.ikeainfo.com

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>