Hitta din outfit till karnevalen!

Nu är det karnevaltider i Barcelona och Sitges och dags att styra upp en kostym. Det är bara fantasin som sätter gränser. Man kan hitta accessoarer i någon av stadens alla basarer eller gå till en butik som är nischad för just utklädnad och fixa en hel outfit.

Vi har två bra tips för dig som inte hittar runt så bra i Barcelona. Menkes har kostymer och tillbehör men även kostymer till uthyrning. De syr även upp teaterkläder. Butiken ligger på Gran Via de les Corts Catalanes 646, mellan Passeig de Gracia och Pau Claris.

1

Om du vill köpa en outfit och dekorationer finns en butik nära baksidan av Carrefour (las Ramblas) i Raval. Den heter Party Fiesta och ligger på C/ Pintor Fortuny 6.

2

Mer info om karnevalveckan hittar du här: www.barcelonaforum.se/karnevaldags/ 

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>