Helg!

Min dag började väldigt bra. Jag blev överraskad med frukost på sängen!04

Vi hade shoppingplaner idag men kände nog båda outtalat att det kan vi lika gärna ta en annan dag. Imorgon rivs alla strandbarer, hösten är påväg. Bättre att passa på att njuta här och nu.

02

Nu när det är svalare igen har jag börjat med att ta en halvtimme- 40 min promenad innan solen går ner varje kväll. Så fantastiskt vackert och skönt att röra på sig även om det inte går snabbt.

03

I april började ombyggnaden av strandpromenaden lite längre bort. Såhär långt har de kommit sen dess, dvs halvvägs. Jag funderar allvarligt på om det är nån kommunsnubbe som vill jävlas med nån av restaurangägarna där eftersom de förlorat grymma pengar på att ha byggarbetsplats vid sina uteserveringar hela säsongen.

03

Vi tar det rätt lugnt på helgerna, inget party party. Jag har drygt 6 veckor kvar till beräknad förlossning och träffar rätt mycket folk i veckorna och Christian har anställt 40 pers på två månader. Vi har samlat en hel hög med vuxenpoäng istället. Jag har klippt en buske.

0405

Christian har prosladdat med barnvagnen.

01

Imorgon dags för några timmars jobb igen.

01

Hittade en bild från karibienresan i julas, ganska kort innan jag blev gravid. Jag och svärmor precis efter att vi simmat med delfiner. Ett minne för livet!

20141230_141546

Och så en bild från förra helgen.

evasad

Sista dagarna har jag verkligen känt mig höggravid och det spänner lite här och var. Men inte många veckor kvar nu! Vi njuter av lugnet ett tag till.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

1 Response

  1. Olivia says:

    SV: Men gulledig! Vad glad jag blir. Hoppas du fortsätter följa och ge gärna tips om vad du vill läsa!

    Kraaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>