Hej, jag heter Tor-Björn

Jag kommer att skriva på BarcelonaForum en del framöver. Jag tänkte börja med att presentera mig.

Tor-Björn Fjellner

Tor-Björn Fjellner (Bilden är tagen 2011 på den vegetariska restaurangen Juicy Jones, cl Hospital, av Irina Fjellner Patlakh)


Jag heter, som sagt, Tor-Björn Fjellner, och bor i Barcelona sedan våren 2012. Jag flyttade från Stockholm 2001, och har sedan dess hunnit bo och arbeta i Moskva (Ryssland), Muscat (Oman), Sofia (Bulgarien), Baku (Azerbajdzjan), Dubai (Förenade Arabemiraten) och Manama (Bahrain).

Jag kan svenska, ryska och engelska. Numera kan jag även en del spanska. Emellanåt skriver jag dikter, som går att läsa på poeter.se/tobi och ibland även (med översättningar till engelska och/eller ryska) på tobi3.se.

Jag arbetar med mobiltelefoni, projektledning, produktledning och annat inom marknadsföring.

Jag tycker det är intressant med teknik, internet, datorer mm. En "intressespecialisering" jag har är just att hantera bloggar, framför allt bloggar som använder wordpress (som denna blogg gör). Det händer att jag skriver om olika tekniska saker på min teknikblogg.

Vilka övriga intressen jag har, kommer antagligen att framträda bättre när jag börjar blogga mer på allvar. :) Så, häng med!

Pst! Enklaste sättet att få tag på mig är att skriva en rad på kontaktsidan på min tekniska blogg: gsm.fjellner.com/contact/

Vi ses!

Tor-Björn Fjellner

Jag arbetar med marknadsföring, mobiltelefoni och projektledning. Jag var bland annat med och införde nummerportabilitet för mobiltelefoni i Oman. Läs lite mer om mig i min presentation: barcelonaforum.se/hej-jag-heter-tor-bjorn/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>