Hej bloggen!

22104331_10155758651798584_3922232099029179885_o

Här har det varit väldigt tyst nu en längre tid. Livet med pseudotvillingar är ganska hektiskt. Det är alltid nånting att göra. Man plockar, fixar mat, byter blöjor, torkar kladd, tvättar, diskar, börjar om igen. När dagen är slut har man gjort 1000 saker men det ser likadant ut omkring en som när man gick upp. Ett ganska otacksamt jobb i sig, obetalt dessutom. Men samtidigt det viktigaste jobb som finns. Att se sina döttrar må bra, växa och lära sig nya saker är fantastiskt och det gäller att stanna upp och komma ihåg det när man har matkladd överallt och inte kan minnas när man tvättade håret sist.

Julia är 22 månader och Svea 7. Svea har två tänder i underkäken och har lärt sig att sitta. Julia var aldrig intresserad av att sitta men Svea sitter mest och leker med allt hon kommer över. Hon stoppar allt i munnen också så man får verkligen ha koll hela tiden.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>