Hard Rock Rising Barcelona

2

I sommar arrangeras festivalen Hard Rock Rising. Idag bekräftades att Kings of Leon, Lenny Kravitz, Avicii, Juanes, Steve Angello och Vetusta Morla kommer att spela.

Hard Rock International startade Hard Rock Calling 2006 i London. I år utökar de med Hard Rock Rising i Europa och USA. Klara städer är Barcelona och Miami.

Festivalen äger rum den 24:e och den 25:e juli på Platja del Forum och Parc de la Pau. Biljetterna släpps den 23:e mars. Drinkbiljetter kommer att finnas för försäljning vid entrén. Uppdateringar om eventet hittar du här: www.hardrockrisingbarcelona.es

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>