Gravid v 37

Nu har jag börjat packa väskan till sjukhuset. Igår tvättade jag upp bebiskläder och plockade fram massa andra saker. Jag börjar med det bebis behöver. Vi har inte skaffat några nya kläder till kommande bebis som också är en tjej. Behöver kanske några plagg till lite plus att det är roligt med nytt. Jag ska till barnmorskan igen i veckan och ska se till att få en lista då med vad man ska packa. Jag minns inte riktigt vad jag använde sist men man har väl lite bättre koll den här gången. Vi har 2,5 mil till sjukhuset så det är ju inte hela världen om man skulle råka missa något. Igår köpte vi en bilbarnstol till så känner mig lite lugnare nu, det är ju inte långt kvar och det är hög tid att förbereda det vi kan. Vi har det mesta redan men det är svårt att boa och tänka sig in hur det ska funka rent praktiskt med pseudotvillingar. Vi har två våningar så det viktiga är att det funkar både uppe och nere utan att man behöver springa upp och ner.

16684580_10154838530695853_490029458_n

Julia har sovit i egen säng de senaste två veckorna. Vi lägger över henne där när hon somnat och de senaste två nätterna har hon sovit hela nätterna igenom. Hon har vaknat till men somnat om själv. Det är en otrolig lättnad och hon sover uppenbarligen mycket bättre för sig själv. Kanske kan vi till och med flytta in hennes säng i hennes rum snart! Jag hoppas verkligen det då jag inte förstår hur hon ska kunna sova annars när bebisen vaknar på nätterna och ska ammas. Jag vet inte om hon börjat fatta att jag har en bebis i magen. Hon har varit väldigt kramig sista veckan och pussar mig i ansiktet. Ibland lägger hon huvudet mot magen. Jag antar att hon blev lite konfunderad igår när vi satte in en bilbarnstol till i bilen. Hon såg väldigt fundersam ut.

I övrigt har Julia blivit väldigt kramig sista tiden och pussar en i ansiktet. Hon går även baklänges ibland vilket ser ganska roligt ut.

16651776_10154823251080853_723284345_n

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>