Gravid v 36

Jag har inte bloggat på ett tag. Jag har helt enkelt inte haft lust. Förra veckan såg jag på Nya Efterlyst och det handlade om Arbogamorden 2008. En bekant till mig hittade sin sambos två barn ihjälslagna och sin sambo halvt sönderslagen i huvudet med en hammare när han kom hem. En tjej som han träffat på en semesterresa långt innan han och hans tjej blev tillsammans hade kärat ner sig i honom totalt och klarade inte av att han träffat sin kärlek. Idag har paret två barn tillsammans men de kommer alltid få leva med att en galen psykopat som nu sitter inspärrad på livstid lämnat dom med detta i bagaget.

Vad jag vill komma till är att man vet inte vad det finns för knäppa människor därute som kanske vill en illa utan anledning. Samtidigt känner jag att varför ska jag behöva bry mig om det? Nåväl. Livet är lugnt, skönt och harmoniskt. Jag är sjukskriven nu och snart mammaledig.

07

Nu är jag i vecka 36 och har en månad kvar till förlossning. Jag mår bra. Vad jag än ska göra är det tyngre än vanligt och man blir kissnödig ofta men jag har inte ont. Jag blir lätt trött i ryggen vad jag än gör men jag får byta ställning ofta och ta det lite lugnt. Igår var jag hos barnmorskan igen. Till min stora förvåning hade jag inte gått upp nämnvärt mycket. Alla värden ser bra ut.

Häromnatten hade jag extremt rastlösa ben, jag kunde bara inte ligga still. Det funkade bara att ligga i samma position 3-4 sekunder sen var jag tvungen att inta en ny. Min teori är att jag rört på mig för lite. Vissa nätter har jag mycket halsbränna, vissa inte alls. Jag sover med en kudde eller täcket mellan benen, känns som de blir avlastade då. Vet inte hur jag ska förklara hur det känns riktigt men det är ungefär som att ha träningsvärk i rumpa och lår. Man behöver som tur är inte gå någon lång promenad för att uppleva fantastisk natur.

06

I tisdags träffade jag mammagruppen igen, väldigt trevligt. Två och en halv timme satt vi där och pratade om allt möjligt, bland annat förvärkar. Jag har haft svårt att skilja på vad som är förvärkar (sammandragningar) och vad som är barnets rörelser. På kvällen gick det dock upp för mig. Nu känner jag sammandragningar då och då. Det gör inte ont.

Efter barnmorskan shoppade jag mer grejer som vi behöver. Tvättlappar, blöjor, tvättsvamp och sånt lagom spännande. Nu är det nästan klart. Ska iväg och prova amningsbehåar nån dag, känns verkligen inte superspännande men praktiskt. Dessutom måste jag fortsätta min jakt på parfymfria barnprodukter som t.ex. babyolja. Jag var i en stor, välsorterad mataffär igår och där fanns inget oparfymerat alls för bebisar. I det här landet kan man till och med köpa parfymerade soppåsar till badrummet. Helt galet.

Så har vi det här med sex som många säkert undrar över. Lusten finns ju där precis som innan men det funkar liksom inte längre. Det går inte att komma ifrån att vi är tre i sängen och vi tycker båda att det känns en aning incestuôst. Det är inte riktigt värt det. Vi får vänta ett tag helt enkelt.

04

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>