Gravid v 24

Den här veckan har jag varit extremt trött och väldigt glad över att Christian varit hemma. Vädret har slagit om och helt plötsligt går jag runt och fryser.Vi har ungefär 17 grader men det blir jäkligt kallt på stengolvet. Väldigt opraktiskt då Julia tar av sig strumporna hela tiden. På tal om kallt åker vi till Sverige i helgen. Jag har plockat fram mina vinterkläder. Det var inte mycket så det är bara att packa det jag har. Nästan allt rensades bort innan flytten, hade väl inte överdrivet mycket innan heller. Jag hoppas ändå på lite snö, det vore mysigt! Ser fram mot att träffa vänner och äta massa gott. Det kommer nog slinka ner en och annan lussekatt och pepparkaka.

Har känt av en del foglossning sista dagarna, mer än förra graviditeten. Däremot känner jag mig smidigare den här gången faktiskt. Först nu har det börja spänna i magen och först nu har jag börjat smörja in den. Ungefär vid den här tiden förra graviditeten höll jag t.ex. på med att försöka kommunicera med bebisen genom att göra en gammal hederlig burktelefon. Sånt känns väldigt långt borta nu. Det är blöjbyten, mata bebis, få bebis att sova, städa, tvätta och torka bajs som prioriteras. Kanske hade det varit bra att vänta lite med att bli gravid med nummer två, å andra sidan känns det faktiskt skönt att ta allt på en gång och sen vara “klar”. Jag får sova nåt annat år längre fram. Nu lite mys framför brasan!

08

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>