Gravid v 22

01Idag går jag in i vecka 22. Det går så snabbt den här gången. Förra graviditeten tänkte jag på barnet i magen hela tiden. Man googlade på allt som fanns, kollade alla gravidappar, gravidforum och bloggar. Jag läste allt jag kom över och hade så många frågor och funderingar. Nu har jag fullt upp med Julia och tänker mer praktiskt på hur det blir med sömntider och rutiner när nästa bebis kommer. Jag läste igenom förra årets blogginlägg jag skrivit om den dåvarande graviditeten och insåg att jag mår ungefär likadant denna gång. Lite småillamående ibland på morgonen men spyr inte. Känner av foglossning ibland. Tröttheten är påtaglig. Att jag inte sovit en hel natt på över ett år gör ju sitt till också. Lite djupsömn hade inte skadat. Jag tror inte att någon som inte varit med om det kan förstå riktigt hur slitsamt det är.

Allt är så mycket roligare med Julia nu när hon är lite större. Hon har just fyllt 11 månader och det tar nog inte lång tid innan hon kan gå själv. Jag ammar fortfarande men främst för att få henne att sova och somna om. Nu har hon två tänder i underkäken. Hon är nyfiken på allt och väldigt livsglad. Hon kan fyra ord. Titta, tutte, mamma och pappa. De viktigaste sakerna i livet alltså. Titta på tutte och sina föräldrar.

Nu är det äntligen lagom varmt här på solkusten. Jag har blivit en riktig soffpotatis. Det har varit alldeles för varmt för att vara ute och promenera även för mig som älskar värme. Nu är det helt perfekt väder så jag försöker ta mig iväg en sväng varje dag nu innan jag blir alltför osmidig. Beräknat förlossningsdatum är den 5:e mars. Det är en tjej och allt är som det ska. Man vill bara shoppa, shoppa, shoppa bebiskläder men vi behöver ju egentligen ingenting speciellt så får hålla igen lite och sätta in pengarna på Julias sparkonto istället.

02

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>