Gravid v 21

Igår gick jag in i v 21 och gjorde mitt andra ultraljud. 50 minuter höll de på att kolla att allt var okej. De kunde inte komma åt att se hjärtat ordentligt då hon vägrade att ändra position. Ja, det är bekräftat att det är en tjej. Smidigt av mig att utfärda ett YES med knutna nävar och båda armarna upp i luften. Jag fick komma tillbaka två timmar senare och kolla resten. Vår dotter ville tydligen hellre sitta och fika i två timmar än att åka in till jobbet. Hon brås på sin mor alltså. Såhär fint är sjukhuset i Viladecans där ultraljudet ägde rum.

02

Allt såg jättebra ut, mina blodvärden är bra, jag behöver inga extra kosttillskott och hon rör på sig för fullt. När jag ställde mig på vågen hördes ett DONK. Fyra kg har jag gått upp sedan första besöket så jag väger nu 59 kg. Inte speciellt mycket men det känns. Jag går vanligtvis alltid snabbt och hurtigt när jag ska någonstans men nu känns det knappt som att jag rör sig framåt vilket är smått frustrerande. Det kan ju ha att göra med att jag var sjuk i två veckor och inte kunnat hålla igång fysiken. 29 graders värme bidrar inte heller till någon superenergi.

Hon rörde sig rätt mycket under ultraljudet men jag kände det inte. Med tanke på hur mycket jag känner att hon rör på sig vanligtvis undrar man ju vad hon håller på med då. Kullerbyttor? Brottning? Dans? Christian var rädd att hon ska få mina nördiga dance moves sa han när hon rörde på armarna.

01

 

Nu har vi dragit igång en mammagrupp som ska styra en första träff snart, vi är sex personer hittills. Om du bor i Barcelona med omnejd, är gravid eller fött nyligen och vill vara med kan du maila mig på eva@barcelonaforum.se för mer info.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>