Gravid v 13

Imorgon är det äntligen dags för ultraljud. Jag hade fått en tid idag, den enda tid då Christian verkligen inte hade möjlighet att följa med. Jag försökte ändra tiden tre gånger men fick bara “computer says no” till svar i princip. Fjärde gången lyckades jag, en smula uppgiven. Det ska bli skönt att få se att det faktiskt är någonting därinne. Jag tror att det är en kille, Christian tror att det är en tjej. Det spelar ingen roll men jag hoppas att det inte är två eller att jag är skengravid. Det är ju för tidigt att fastställa könet nu men vi vill veta och kommer definitivt be om ett utlåtande ändå.

Sista veckan har varit frustrerande. Haft ont i ryggen, sovit dåligt, inte hunnit med saker på min lista. Man måste lära sig att se det man gjort, inte de punkter som är kvar på listan och att bli tillfreds med att man är konstant trött. Samt ta sig tid att leka med sin dotter. Lätt att glömma bort det viktigaste när man försöker få en massa saker gjorda, nämligen att vara närvarande med sitt barn. Den timmen jag har på dagen då hon faktiskt sover är det så mycket jag vill hinna med. Man får välja. Antingen sätter man sig och pustar ut lite och njuter av sin egentid eller så passar man på att få något gjort som annars tar minst tre gånger så lång tid när hon är vaken. Man får inte glömma bort att det här är en tid som aldrig kommer tillbaka. Även om det känns rätt skönt stundvis också.

Veckan har bjudit på en del roliga aktiviteter. Som golf till exempel. Inget för mig dock, har inte tålamod att stå och försöka träffa en boll bland folk som står och hyschar en när man svär lite. “Golf är en gentlemannasport”. Jo tack din stropp. Vore kul att gå en 18-hålsbana någon gång dock och se hur länge man pallar innan man får tvångstankar att gasa runt med golfbilen. Man ska testa allt i livet minst en gång, hur malplacerad man än känner sig.

01

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>