Gravid i v 17

Igår hände det äntligen. Jag blev erbjuden en sittplats på metron från en snäll människa som såg att jag var gravid. Yes! Äntligen slipper man stå och hoppas att man inte trillar på blåa linjen från Sants. Eftersom jag har bacillskräck och vägrar hålla i stängerna eller nånting annat på metron så underlättar det ju. Vem vill ha folks snor efter de petat näsan, matflott och gammal sperma på händerna? Inte nog med det, samma sak hände igen på hemvägen, jag blev erbjuden sittplats igen. Fantastiskt. Nu har man alltså nytta av att känna sig som att man svalt en hel melon. Jag behövde inte ens se sur ut och stirra ut någon för att det skulle hända.

När man är gravid blir det automatiskt att man lägger märke mer till barn och föräldrar omkring sig. Har fått överdos av mammor som har ungen på ena armen och ciggen i andra handen, föräldrar som slår till sina småungar och som är onyktra med sina ungar. Man vill gärna kräkas lite och hoppas att det kommer lösa sig för dom i framtiden.

Ingen jättebra bild men nog ser man att jag delar kropp med nån annan!

1

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>