Gratis Standup ikväll!

16

Varför inte ta en öl och få sig ett gott skratt? Klockan nio ikväll öppnar portarna till en engelsk standupshow som drar igång 21:30.

Med namnet Just Kidding kan man tro att vi skojar men det är sant och den är gratis. Showen äger rum på tapasbarer El Paraigua i Gotico. Adress: Pas de l’Ensenyança, 2, en tvärgata till Carrer de Ferran. Baren har haft standup på onsdagar tidigare men nu är det en ny show.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>