God fortsättning önskar Barcelonaforum!

Redaktionen på Barcelonaforum har under 2015 utökats med en praktikant i form av vår dotter som föddes i november! Hoppas julen varit fin och tack alla läsare och samarbetspartners för det gångna året.
godjul2

Efter lite välbehövlig mamma & pappaledighet återkommer vi för fullt efter nyår med dagliga reportage, happenings och uppdateringar för oss svenskar i Barcelona med omnejd. Med andra ord är redaktionen åter i tjänst på heltid 2016  och det ser vi väldigt mycket fram emot :) Hälsa Sverige då vi inte hade möjlighet att åka hem. Utöver det önskar vi såklart god fortsättning och gott nytt år från mig, Eva och vår lilla Julia!

Christian Ternstedt
christian@barcelonaforum.se
Gilla oss på facebook genom att klicka HÄR!

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>