Glad påsk!

17814412_10155230144138584_8248014251709967686_o

Oj oj oj, det var längesen jag gav någon uppdatering! Svea har redan hunnit bli sju veckor gammal och Julia drygt 16 månader. Det har varit fullt upp. Innan Svea kom till världen var jag orolig för hur det skulle gå då jag fortfarande ammade Julia någon gång varje dag och jag undrade hur vi skulle lösa det med hur och var vi alla skulle sova. Om vi ens skulle kunna sova.

Amningen löste sig automatiskt. Jag ammade helt enkelt inte Julia mer efter att vi kom hem från sjukhuset. Hon försökte väl komma åt brösten ibland men det gav sig rätt snabbt ändå. Visst blir Julia avundsjuk och trotsig ibland eftersom hon blir åsidosatt men det är redan bättre. Så länge man håller fokus på barnen och är närvarande så funkar det ganska bra tycker jag. Jag försöker se till att ge Julia lite extra när vi väl kan leka själva så att hon känner att hon fortfarande är lika älskad som innan.

Det känns som att Julia har blivit väldigt mycket större på alla sätt sista tiden. Hon är ingen bebis längre. Julia förstår och suger åt sig som en svamp. Man inser mer och mer vilket enormt ansvar man har som förälder. Allt man gör efterhärmas och hon lär sig snabbt så ibland känner jag att hon skulle må bra av mer stimulans än hon får.  Men det sägs ju att det är bra för barn att ha tråkigt också för att de ska bli mer kreativa.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>