Gårdagens sockerchock

Det var ju tur att det var igår morse jag tog blodprovet för graviddiabetes och inte idag. Vi hade nämligen fikastund med mammagruppen igår kväll och tjejen som driver godisbutiken Godisen i Gava tillsammans med sin man hade med sig goodiebags till oss alla. Svenskt godis i mängder! Den här mammagruppen blir bara bättre och bättre! Jag glufsade i mig rejält med plopp, kexchoklad, polly, zoo, pingvinstänger och andra klassiker på tågresan hem. Kan verkligen rekommendera den som saknar svenskt lösgodis att kontakta Godisen, de har det bästa sortimentet av svenskt lösgodis i trakten.

06

Jag hade ju tänkt börja äta lite bättre, slarvat en del med kosten på sistone och tror att det kanske bidrar till att hormonerna tar över humörsvängningarna än mer än nödvändigt. Får ta tag i det nu, godiset är ändå nästan slut. Först sockerchockade jag kroppen med den där glukosblaskan på vårdcentralen och sedan en rejäl påse godis på det.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>