Fyra inköp och en begravning

Har fortsatt min garderobsrensning idag och gjort lite nya inköp. Just haft begravningsritual för min älskade guessväska som varit med mig i vått och torrt i snart tre år. Efter att den vaknade upp i en pöl av sangria och öl hemma hos Agneta förra året blev den aldrig densamma, den återhämtade sig aldrig riktigt.guess

Det händer ganska ofta att man går förbi butiker här som man undrar hur de går runt. Som den här på C/ Bruc till exempel som bara säljer vita tröjor som är virkade eller i  spets.

spets

Den här butiken på Sant Pere Mes Alt verkar ju i och för sig spännande.

P2210412

Det finns väldigt mycket konstiga kläder i affärerna här och det tar tid att sålla bort allt skräp varje gång man försöker handla något. Till och med H&M kräver tid då de anpassar sitt sortiment till den spanska marknaden. Under lunchen idag klev det till exempel in en tjej med gröna minishorts (?) med texten “Playa Ibiza”. Här blir man inte förvånad över strumpor i crocs eller leggings med magtröja. Jag gillar att folk gör som de vill, man reagerar inte så mycket längre om det kliver in en kille med en tight illgrön tröja med ett grodhuvud på magen eller om man ser någon med dunjacka på en klubb i juli. Man behöver inte anstränga sig speciellt mycket för att se uppklädd ut.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>