Fotbolls-EM: Sverige – Irland

161

Måndag den 13:e juni är det dags för första Sverigematchen i Fotbolls-EM 2016.

Landslagets första gruppspelsmatch spelas mot Irland kl. 18:00. Den visas på George Payne på Plaza Urquinaona i centrala Barcelona. I Castelldefels visas den på svenskägda The Beach vilket vi rekommenderar om du inte vill ha 10 fulla irländare framför dig i baren. Du tar dig enkelt till The Beach med tåg mot Vilanova eller Sant Vicenc de Calders från Passeig de Gracia. Om du vill se den någon annanstans kan du välja vilken irländsk pub som helst.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>