Flygbussar

1

Aerobus har flygbussar till och från el Prat från Plaza Catalunya. Den går var femte minut till terminal 1 och 2. Den stannar även på Gran Via/Urgell, Plaza Espanya och Plaza Universidad. Det finns biljettautomater precis vid bussarna på Plaza Catalunya och man kan även betala kontant på bussen.

Man kan även köpa biljett online men det är som sagt väldigt smidigt att göra det på plats. En enkelbiljett kostar 5.90 euro, en t.o.r 10.20. Buss A1 till terminal 1 går 05.00-00:30 från Plaza Catalunya. Buss A2 till terminal 2 går 05:30-00:30. Är du osäker på vilken terminal du ska till kan du fråga busschauffören. De brukar veta om du meddelar flygbolag och destination.

För eventuella uppdateringar titta på Aerobus hemsida: www.aerobusbcn.com

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>