Finbesök!

Just hemkommen från middag med mina två bästisar som är på besök. De flyttade från Barcelona till Göteborg och Oslo förra året så jag blev otroligt glad när de överraskade mig med att de bokat resa. Tidigare idag åkte jag ut till flygplatsen och mötte upp dom. Ikväll blir det utgång för dom och imorgon blir det bakisdag hos oss på trassen och stranden. Otroligt kul att prata ikapp och att inte bara prata graviditet.

01

Igår träffade jag två av mammorna i mammagruppen, de har båda fått barn. Det var väldigt skönt då jag grubblat hela natten på vissa saker som hur det funkar med registrering av barnet i Spanien, förlossningsbrev och sådant som kommer bli aktuellt framöver. Jag har varit extremt lugn hela tiden men efter graviditetskursen när jag skulle sova kom 1000 tankar upp i huvudet och för första gången kände jag lite lätt panik inför förlossningen. Det blev inte mycket sömn och fredagen började med en tidig morgon med hantverkare som tog extremt lång tid på sig följt av tågstrejksproblem, spöregn och åskväder. Men har man rätt inställning till livet vet man att allt blir bra tillslut ändå och man ser ändå det bra i vardagen. Till exempel att hissen på jobbet går asfort, det har jag inte lagt märke till förut.

01

Nu längtar jag till morgondagen då mina favoritbrudar kommer hit och jag får höra lite utelivsskvaller. Ska bli skönt med lite strandhäng.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>