Finbesök!

Nu är jag i vecka 26, tiden går fort när man får äta hur mycket man vill! Senaste veckan har vi haft besök av Christians kusin och hans fästmö och jag har levt på vattenmelon, chips, hamburgare, tapas, kaffe, mangojuice och bubbelvatten. Verkligen försökt få med hela kostcirkeln… Vi var inne i Barcelona några timmar men när det är 30 grader varmt finns det ingen anledning att röra sig mer än 200 m. Till bästa stranden, till chiringuiton för livemusik, till bra restauranger med olika inriktning och kortspel på vår terass. Grymt trevligt har det varit och otroligt tacksamma gäster som verkligen bjudit igen och bjudit på sig själva.

Los hombres

02

Los cubanos

03

04

Fina Lena på vår folktomma strand

01

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>