Fiesta Mayor de Gracía 2015

gracia
Stadsfestivalen i Gracia arrangeras för 199:e gången den 15-21 augusti. Stadsdelens gator och torg dekoreras av dess invånare och de tävlar sinsemellan om vilken gata som har den bästa utsmyckningen.
Under veckan bjuder stadsfesten på konserter och man kan sätta sig och ta en öl nästan var som helst. Det är olika teman varje år men oftast används återanvänt material t.ex. plastflaskor till de handgjorda fantastiska skapelser som smyckar gränderna. Festivalen är späckad med aktiviteter av alla dess slag. Parader, gratiskonserter, eldshow och framträdanden som t.ex. mänskliga pyramider är några exempel på allt man kan uppleva under dessa dagar.

Så tar du dig hit: Metro: L1 Fontana (gröna linjen). Karta över området och allt du vill veta om festivalen hittar du här: www.festamajordegracia.cat

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>