En bra vecka med min survivor

Den sista veckan har varit en riktigt bra vecka. Parkhäng med jobbet igår följt av Jurassic World på Bio med Christian. Det är mycket hormoner i omlopp nu känner jag. Hur många gånger har jag gråtit mig igenom en hel film egentligen? Med Cameron Diaz dessutom. Det hände igår. Som tur är har jag en fästman som finns där med hushållspapper, kommer med kuddar, hämtar allt möjligt ätbart och kramar på mig då och då. Den här veckan har Christian överraskat med egengjord morotsjuice, handlat melon och nötter som jag konsumerar mycket av nu, plockat disk och fixat med saker som aldrig förr. Detta samtidigt som han just börjat jobba intensivt igen med ett nytt projekt. Min man har en förmåga att alltid ta sig upp och göra det bästa av en situation. Ingen är så bra på att få saker gjorda som han när han bestämmer sig för det, och han gör det bra.

Denna helg var det ett år sedan han fick en glasbit som genomborrade hans axel. Det var blod överallt, jag trodde han skulle dö. Det var första gången jag åkte ambulans, Barcelona centrum såg lite annorlunda ut från det perspektivet. Christian friade till mig på Hospital Clinic och jag blev omnämnd i Hänt Extra och andra tidningar för första gången med rubriken “Robinsonprofil nära dö av glassbit”.

Tre dagar senare var han igång och jobbade igen med en fungerande arm. Han blev snabbt helt återstålld, extrem tur i oturen då glasskärvan lika gärna kunde ha skurit av aortan eller viktiga nervtrådar. Han är en survivor.

glassbiten

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>