El Paradisio

Jag har njutit av en sista långpromenad med hunden. Känns lite vemodigt efter att ha tagit hand om henne drygt tre veckor även om det ska bli otroligt skönt att slippa dammsuga och moppa varje dag och få sova hur länge man vill på morgonen utan att behöva bli väckt av nån som man ska ut och plocka bajs åt. Tror hon kommer sakna våra kvarter. Jag har alltid velat bo i ett hus vid havet, en dröm jag vägrat ge upp. Nu gör jag det och är otroligt nöjd! Nu när solen ligger på, det doftar vårblommor överallt och man kan gå barfota i sanden är det underbart härligt. Ångrar inte en sekund att vi flyttade från innerstan. Under en halvtimmes promenad fick vi syn på en man som joggade i bara shorts.

6Kommunalarbetare som bråkade om vems ogräs som var vems.3Ett glatt gäng som spelade beachvolley.2Hunden och havet.

5

Det är kul med sällskap och mysigt att promenera med hund ibland men det faktum att hundar hårar ner, skiter, pissar, låter och stirrar när man äter gör tyvärr att det inte blir nån hund permanent i vårt hushåll. Eventuellt katt men tveksamt. Jag växte upp med hundar, katter, kaniner, höns, hästar, grisar och en och annan get och jag är övertygad om att jag fick min livsdos av hår i maten redan under de åren. Bättre att skaffa barn istället. Dom kan man iallafall lära att plocka disk och moppa golv.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>