DJ-Festival i vattenparken Illa Fantasia

1

Norr om Barcelona ligger vattenparken Illa Fantasia och Söndag den 5:e juli arrangeras Matinée Summer Festival. Åtta DJs kommer att höja pulsen på alla besökare.

Illa Fantasia är ett perfekt besöksmål under sommaren för dig som gillar vattenrutchkanor modell större och Pool Parties. Mer info om festivalen och biljetter hittar du här:  www.matineesummerfestival.com Mer om Illa Fantasia finns här: www.illafantasia.com

Man tar sig enkelt dit med tåg Renfe från Sants Estacio eller Passeig de Gracia till station Premia de Mar. Tåget tar c:a 15 minuter. Därifrån går shuffle med buss var 15:e minut.

 

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>