Det nya året börjar nu!

Det nya året firade vi in med några gäster hemma hos oss. Det har varit en intensiv början på året då vi haft besök mer eller mindre hela tiden tills nu. Fullt upp dygnet runt men igår lyckades jag ändå få till en träff med de flesta i mammagruppen. Alla har fött och vi var ett tiotal personer med varsina små bebisar. Vi sågs på Pudding Café på Pau Claris. Vi lyckades få in alla barnvagnar utan problem. Otroligt kul att se alla igen då det var första gången jag var inne själv i stan med Julia. Jag var lite nojig hur det skulle gå med vagn och allt men folk är hjälpsamma och det gick bra trots att hissen i Castelldefels inte fungerade.

Det har varit tyst här på bloggen men det har helt enkelt inte funnits någon tid eller energi att få till det då vår sjuveckors bebis alltid går först. Först nu kan vi hitta tillbaka till våra vanliga, fungerande rutiner och köra igång jobbåret 2016 ordentligt. Här en bild från i morse på de två jag älskar mest. Januarivädret är riktigt bra i år!

01

 

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>