Deklaration Spanien

Deklaration2
I år tänkte jag vara lite extra duktig och vuxen och deklarera, eller ja, jag ville ha tillbaka massa pengar att shoppa för helt enkelt. Det funkar inte likadant i Sverige som här, det är frivilligt om man inte  tjänar över en viss summa. När jag väl lyckats  lista ut hur man går till väga och fyllt i allting fick jag en PDF-fil med resultatet. Jag förstod inte mycket av det och blev lite lagom orolig. Nu verkar det som att jag ska betala 32 Euro. Snacka om ovärt. Obetydlig summa men nu måste jag alltså ta reda på när, var och hur jag ska betala skiten. Anledningen till att jag gjorde det överhuvudtaget var att alla jag pratat med som deklarerat innan fått tillbaka flera hundra Euro. Ibland är det faktiskt bättre att skita i saker än att försöka vara duktig.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

2 Responses

  1. Barcelona Forum says:

    Älskling, vi fixar 32 :)

  2. Lina says:

    Eftersom vi tjänar under en viss summa kan du strunta i att betala tillbaka. Jag skulle egentligen ha betalat 100 euro eller något förra året. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>