Dags för 25:e upplagan av Barcelonas Grand Prix i helgen

Hej1
I helgen fortsätter årets  F1-säsong på Circuit de Barcelona. 25-åsrjubileet av Grand Prix Barcelona firas med många aktiviteter inne i stan och ute på området från med start den 4:e maj. Kvalheaten startar den 8:e maj och håller sen på hela helgen.

Circuit de Barcelona där tävlingarna hålls ligger tre mil norr om Barcelona och man kan ta sig dit med tåg om man vill undvika att det drar ut på tiden med taxi. Utställning av Formel 1-bilar och fotografier, fototävling och trafiksäkerhetsdag för barn äger rum inne i stan. Dessutom kan man testa en specialdesignad croissant vars form ska ge associationer till Circuit de Barcelona.

All info och biljetter hittar du här: www.circuitcat.com

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>