Dagens ögonbrynshöjare

Oscar Zia har kommit ut. Behöver man verkligen göra en nyhet av någons sexuella läggning år 2016? Gäsp! Folk kommenterar med “grattis” och “vad gulligt”. Melodifestivalskandalångesten är stor på redaktionerna för stackars nöjesskribenter med idétorka.

I Askersund har man hävt yogaförbudet på skolor. Aktiviteter med religiös anknytning var inte tillåtet i några år, som t.ex. yoga och mindfulness. Själv kan jag tycka att folk som inte vet vad definitionen av religon är ska ta beslut om vad som ska undervisas i skolan. Men de kanske menar Jihadyoga eller Påveyoga. Någon som testat? Anyone?

Sist men inte minst: Dregen har kört genom potatisrondellen i Mjölby.162

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>