Chicken Fried

Idag var vårt mission att åka till IKEA och reka innan flytten som äger rum nästa vecka. Vi missade bussen med en halv minut och hamnade istället på KFC. Jag har varit där en gång tidigare i mitt liv och lovade mig själv att aldrig gå dit igen. Av anledningen att Christian aldrig varit där har jag nu alltså varit där två gånger. Christian sa efteråt att han aldrig kommer gå dit igen. Kanske var det någon slags omedveten hjärntvätt som gjorde att han ville dit då jag lyssnat på Chicken Fried med Zac Brown större delen av dagen, vem vet.

1

Hamburgaren jag köpte hette Tower men såg mer ut som en överkörd macka. Bröd, friterad kyckling och mayonaise. Inte min tekopp. På vägen hem gick vi förbi Woki Organic Market. Det såg väldigt mysigt ut så vi kikade in och ångrade snabbt att vi inte åt där istället. De säljer ekologiska varor och hälsokost samtidigt som man kan äta där. De säljer bland annat ekologisk Vodka från Öland, bara en sådan sak!

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>