Callcenter söker personal i Barcelona

KonsBarcelona
Barcelonaforum har tidigare rapporterat om ett svenskt företag som ska etableras i Barcelona och vi kan nu gå ut med mer information. Callcenter bildades 2012 genom en sammanslagning av flera bolag. Företaget sitter idag med huvudkontor i centrala Stockholm och har precis etablerat sig i såväl Alicante samt på Gran Canaria.

Barcelonakontoret kommer bli det största i Spanien. Rekryteringen är i full gång och under sommaren och hösten skall närmare 60 tjänster tillsättas. Nedan följer mer information om deras tjänster med arbetsbeskrivning:

Tjänster med start 1:a Juli & 1:a Augusti:
Investeringsrådgivare – 25 platser. Som investeringsrådgivare på Callcenter har du kontakt med privatpersoner och hjälper dem till ett bättre sparande, framförallt när det gäller pension då många svenskar inte gör aktiva pensionsval. Alla kunder har olika behov, och som rådgivare hjälper du våra kunder att hitta de avtal som passar bäst för just dem, både innehållsmässigt och prismässigt. Tidigare erfarenhet inom konsumentrådgivning är meriterande, men inget krav då utbildning sker internt. Social kompetens däremot är en egenskap vi värdesätter starkt. Det finns stora möjligheter att växa internt inom företaget, såväl i Spanien som Sverige om man vill omlokalisera sig (kontor i Stockholm, Barcelona, Alicante och Gran Canaria)

Övrig Info:
-Grundlön 1500€ vid 100%

-Sysselsättningsgrad 80%
-Höga månatliga bonusar på förmedlat kapital. Normallön Stockholm  3000€/månad (vid heltid)
-Arbetstider 12-20.30 måndag, tisdag, torsdag och fredag
-Alltid ledigt onsdagar under sommarhalvåret!
-Möjlighet finns att gå upp på 100% från oktober.
-Kontoret ligger centralt i Barcelona med goda kommunikationer

-För de som kommer från Sverige erbjuds hjälp med arbetstillstånd, bankkonto och boende
-OBS! Finns även möjlighet att arbeta halvtid och arbetsdagarna kan anpassas efter den anställdes behov

Tjänster med start 1:a september och framåt.
Det kommer tillsättas fler tjänster som investeringsrådgivare, såväl mot privatkunder som mot företag. Utöver det, då fler funktioner gradvis flyttas från Stockholm kommer ett stort antal tjänster inom kundtjänst, ledning, HR m.m att tillsättas i takt med att organisationen i Barcelona växer. Skicka gärna in en spontanansökan redan nu.

Ansökan:
Ansökan skickas till christian@barcelonaforum.se Vi tillsätter löpande och intervjuprocessen har redan påbörjats så skicka in er ansökan så fort som möjligt. De första tjänsterna tillsätts från 1:a juli så de med arbetstillstånd i Spanien prioriteras först. Har man möjlighet att snabbt omlokalisera sig från Sverige är det ett plus. Intervjuer från Sverige sker antingen från Stockholmskontoret om man bor nära, annars via skype. OBS! I ansökan är det viktigt att ni meddelar när ni kan flytta ner om ni inte redan bor i Barcelona.

Om företaget:
Callcenter skapades ur idén om att hjälpa privatpersoner att få bättre ekonomi och en enklare vardag. Idag ställs allt högre krav på konsumenter som nästan dagligen ställs inför komplicerade beslut och köpprocesser.  Det gäller allt från pension, privat sparande och lån till avtal för el, telefoni, och försäkringar. Callcenter hjälper till att förenkla, sänka priser och spara pengar, helt kostnadsfritt. Företaget är marknadsledande inom privatrådgivning mot konsumenter.

Callcenter är ett företag där våra kunder och våra medarbetare är våra största tillgångar. Callcenter grundades 2012 och bolaget började med att förmedla marknadens billigaste fordonsförsäkringar till privatpersoner och företag. Vi har sedan 2012 vuxit och utökat vår verksamhet som idag består av fem affärsområden; Privatekonomi, pensionssparande, försäkringar, lån och el. Callcenter tjänster har inga bindningstider, dolda avgifter eller kostnader. I dagsläget har vi närmare 50 000 kunder men vi vill bli fler och därför expanderar vi nu ytterligare.

För mer information besök www.Callcenter.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>