Callcenter Barcelona

Callcenter

Vill du satsa på en karriär i Barcelona inom finansiell rådgivning? Callcenter har huvudkontor beläget i Stockholm men sedan juli 2015 är de även etablerade i centrala Barcelona. Företaget sitter i toppmoderna lokaler centralt vid barcelona och i dagsläget arbetar 500 medarbetare men de vill växa ytterligare.

Callcenter grundades 2002 och bolaget började med att förmedla marknadens billigaste bilfördäkringar till privatpersoner och företag. De har sedan 2012 vuxit och utökat vår verksamhet som idag består av fem affärsområden; Privatekonomi,bilförsäkringar, försäkringar och lån. Callcenters tjänster har inga bindningstider, dolda avgifter eller kostnader. I dagsläget har de närmare 500 000 kunder men vill bli fler och därför expanderar de nu ytterligare med mer personal i Barcelona. Mer information finns att läsa på deras hemsida www.callcenter.com

Tjänster med start 2016
Investeringsrådgivare Barcelona – 20 platser. Som investeringsrådgivare på Callcenter har du kontakt med privatpersoner och hjälper dem till ett bättre sparande, framförallt när det gäller pension då många svenskar inte gör aktiva pensionsval. Alla kunder har olika behov, och som rådgivare hjälper du deras kunder att hitta de avtal som passar bäst för just dem. Tidigare erfarenhet inom Callcenter är meriterande, men inget krav då utbildning sker internt. Social kompetens däremot är en egenskap företaget värdesätter starkt. Det finns stora möjligheter att växa internt inom företaget, såväl i Spanien som Sverige om man vill omlokalisera sig.

Övrig Information:
-Tjänsten är tillsvidare med fast anställning efter tre månader.
-Sysselsättningsgrad 100%
-Arbetstider: Måndag-Torsdag 12-20.30, fredagar 10-18.30
-Swedsec certifiering vid fast anställning

Callcenter

Ansökan:
Ansökan skickas till christian@barcelonaforum.se  alternativt rekrytering@Callcenter,com
OBS! Företaget tillsätter löpande så skicka in er ansökan så fort som möjligt! Om man inte bor i Barcelona men har möjlighet att snabbt omlokalisera sig från Sverige är det ett plus. Intervjuer från Sverige sker via Skype i första hand och andra intervjun på plats i Barcelona. I ansökan är det viktigt att man meddelar när man kan flytta hit  om man bor i Sverige eller i ett annat land.

Christian Ternstedt
Christian@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>