brutalt lite bloggande!

Det har inte varit någon post  på mig på 5 dagar och det beror på en olycka jag var med om i lördags. Med tanke på att den fått uppmärksamhet i såväl Expressen som aftonbladet så vore det ett bra läge att driva trafik. Men ja, jobbigt att skriva med en hand. Jag mår bra nu men var nära att dö då jag fick en glasbit borrad djupt i mig. Men inga vitala delar skadades. Änglavakt! Christian Ternstedt = Frankenstein :) (obs, varning för starka bilder)

BILD2

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

1 Response

  1. Joje says:

    Såå – dom använder häftklammerapparaten på de viset på sjukhuset. :)
    Nämen allvar – vilken himla tur du hade Christian!!
    För andra gången…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>