Bowling

Nu när hösten närmar sig och det är aningen kallt att ligga på stranden kan det vara svårt att veta vad man ska hitta på. Barcelona bjuder på mycket annat roligt också. Varför inte dra med sin partner, ett gäng vänner eller ta en kick-off med jobbet och spela bowling!

Det finns flera bowlinghallar i Barcelona och en av dom ligger i köpcentret Diagonal Mar. Bolera Diagonal Mar ligger på översta våningen och tar 25 euro per bana och timme för sällskap upp till sex personer. I priset ingår en dryck per person för 1 euro styck. De har även biljardbord och spelhall.

Metro L4 (gula linjen) El Maresme Forum.

Eva von Boisman

eva@barcelonaforum.se

A

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>