Börjar landa…

Fredag, äntligen helg. Snart sovdags. Att vara normaliserad tar lite på kreativiteten, men kanske lika bra. Landade tisdag natt och sen tre dagar fullt ös på jobbet för att komma ifatt efter semestern. Ofattbart skönt med helg nu, börjar landa lite efter tre veckor i resväska. Eva o jag har varit sambo över ett år nu dessutom, märkligt att det blir roligare och mer intressant för varje dag. Återkommer med lite bilder och tankar under helgen när jag vilat ut efter alla resor…  Karibiskt glädjeskutt från min fästmö bjuder jag dock på så länge :)
1508050_10153012646373584_621434406337131836_n

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>