Black Friday

BF

Fredag den 25:e är det dags att trängas med halva Barcelona för att hitta de bästa priserna på de finaste prylarna. Fram med plånboken och armbågarna, det är Black Friday!

Nu är det rea i de flesta butiker. Passa på att fynda alla julklappar så kan du spendera resten av december med glöggmys istället eller till att strosa runt i lugn och ro och köpa julklappar till dig själv. Olika butiker har olika sätt att hantera sina rabatter, vissa erbjuder kuponger och annonserar i olika forum så håll utkik efter dom butiker som du är intresserad av att shoppa loss i för att få till den bästa dealen.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>