Beräknad förlossning imorgon

01

Imorgon är den här, dagen min förlossning är beräknad till. På morgonen har vi tid på sjukhuset för att kolla statusen så att säga. Jag vet inte exakt vad det kommer innebära. Efter det behöver jag åka till vårdcentralen och få sjukskrivningen förlängd. Om hon inte kommer innan dess alltså. Vi kan ju hoppas att vattnet går ett par timmar innan så kan vi stanna på sjukhuset sen. Skeptisk dock. Jag har sammandragningar men oregelbundet och inte särskilt ofta. Nytt är att jag igår började få sammandragningar som inte var så sköna ner till halva låret på vänstersidan. i övrigt är jag trött i ryggen, det är i princip omöjligt att sitta bekvämt. Det känns som hon måste komma ut snart för det finns ingen plats kvar nu. Det spänner rejält åt alla håll. Jag vågar inte riktigt gå några längre sträckor ifall att jag får onda sammandragningar. Gick och handlade ikväll för troligtvis sista gången innan jag föder. Kanske är det så att vår dotter väntar med att komma ut tills ett astrologiskt idealisk tidpunkt infinner sig. Vi får se om det blir en skorpion eller skytt. Eftersom nästan alla i min omgivning är skorpioner och jag själv har ascendenten i tecknet skulle jag bli förvånad om jag kommer passera den 22:a.

Läskigt med alla terrordåd. Jag är glad att vi inte bor 50 m från Plaza Catalunya längre. Tror inte Barcelona ligger så högt på mållistan men man vet aldrig.

På torsdag spelar Foo Fighters i stan. Jag hade så gärna gått dit om omständigheters varit annorlunda. Det finns t.o.m. biljetter kvar: http://barcelonaforum.se/foo-fighters-till-barcelona-i-november/

Nu är vi förberedda. Tror vi. Väska packad, hemmet städat, papper sorterade. Så nu kör vi snart hoppas vi, orkar inte vänta upp till två veckor till.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>