Beach brännboll på söndag!!!

bennlsdfsdfFör en månad sen startade en tradition med skandinaver vi nu såklart kommer fortsätta med. Castelldefels har en av Spaniens största och finaste stränder som förutom sol & bad också är perfekt avsett för brännboll. Ta med era vänner och spela brännboll med oss.

Senaste mötet blev en stor succé med närmare 40 deltagande. Undertecknad ingick dock i förlorande laget så är nu på jakt efter revansch. På söndag är det dags igen då vi  nu som sagt spelar första söndagen varje månad. Inför detta möte kommer Barcelonaforum ha kall öl till försäljning för en euro styck. Men de som gör en “home-run” och rundar alla koner får såklart sin öl gratis. En” lyra” ger såklart även den gratis bärs. Utrustning står vi för! Så bara kom som ni är, välkomna 15.00 på söndag, instruktioner om att ta sig från stan nedan;

Tåg till Platja de Castelldefels går en gång i halvtimmen. Observera att stationen innan heter Castelldefels men att du alltså ska till stationen efter. Det är inte gångavstånd mellan stationerna. Du kan åka på en vanlig metrobiljett.

Tåget går mot Vilanova la Gertru och det är det du ska kolla efter på stationen. avgångar från Barcelona enligt Renfes hemsida:

Estacio Franca (Barceloneta): 13:30, 14:00, 14:30. Sträckan tar 40 minuter alltså är 14-tåget att rekommendera.

Passeig de Gracia: 13:38, 14:08, 14:38. Sträckan tar 32 min, perfekt att åka 14:08.

Sants Estacio: 13:45, 14:15. Sträckan tar 25 minuter,  perfekt att åka 14:15.

När du kommer fram till Platja de casteldefels går du c:a 100 meter rakt ner till stranden. Välkomna på söndag!!!!

christian@barcelonaforum.se
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>