Basarer

Basar

Om du behöver spik, lim, en ny duschslang, en väckarklocka, pärmar, köksredskap, rep, en luftmadrass, tennisbollar, en sopborste, glödlampor, målarfärg eller vad som helst som man inte vet vart man ska hitta- gå till en basar! De har allt.

Inte nog med att basarerna har det mesta, det är oftast väldigt bra priser också. Den största jag varit inne i hittills ligger på Plaza del Pes de la Palla som ligger längs gatan Ronda de Sant Antoni. Basaren som är i två våningar är välsorterad både vad gäller sortiment och hyllplacering.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>