Barn utklädda till djur

Nu har det varit Karnevalsvecka här i Barcelona. Det roligaste med att det är Karneval är att det vimlar av barn med roliga outfits. Många barn vill klä ut sig till djur (eller är det föräldrarna som vill att deras barn ska gå runt som en stor apa med en banan på huvudet alternativt ligga platt i vagnen som en stor saftig räka ?). Här nedan ser du lite sköna outfits jag kunde hitta på Corte Inglés. Klockrena! Intressant hur man som förälder väljer en outfit till sitt barn. “I år ska Jorge självklart vara gris, han var ju en apa förra året”. Tur att man är lättroad.

Barndjur

 

Djur2

I fredags satt vi på en uteservering i staden och spionerade om vi kunde hitta Malins hemliga beundrare. Det var några killar som verkade suspekta, men ännu har vi inte löst mysteriet. I väntan på den hemliga beundraren så gosade vi med ett riktigt djur (alltså detta är inte ett barn utklädd till hund, det är en hund) Nämligen: Biggie! Jennie är en känd fashionista i den här stan och självklart hade hon dagen till ära matchat sina kläder med Biggies päls.

IMG_5247

IMG_5254

Under tiden vi satt där och gosade med Biggie gick en liten minikarneval förbi med en skolklass som gjort sina egna outfits: så söta. Här har vi en klass full av arga bin:

IMG_5240

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>